Cordula Tutt Lebenslauf

Cordula Tutt Lebenslauf
Cordula Tutt Lebenslauf

Cordula Tutt Lebenslauf | Cordula Tutt is een freelance journalist in Berlijn. Ze werkt als een politieke correspondent voor de financiële tijden Deutschland, waar ze de demografische verschuivingen en hun implicaties voor de samenleving, de politiek en de economie al enkele jaren heeft bestudeerd.

Voor het boek werkte ze met een Volkswagen-Stiftung-subsidie ​​om het onderwerp te onderzoeken en de interviews on-site met degenen die zijn aangetast.

De Financial Times Deutschland was een Duitstalige financiële krant in Hamburg, Duitsland en gepubliceerd door Bertelsmann’s Gruner + Jahr Newspaper en Magazine Division.

De Financial Times Deutschland is gepubliceerd door Gruner + Jahr Newspaper en Magazine Division. Het was verdeeld in vier secties: Business, Politics & Economic Affairs , Financiën en Agenda. Het was niet langer in druk op de 7 december 2012.

Ze werkte als verslaggever voor de financiële tijden in Londen, evenals een correspondent voor het NEWS-agentschap Reuters. Hun eerste boek heeft de Great Schrumrumfen.

Ze is een redacteur bij de Wirtschaftswoche, en ze schrijft voor het papier over economische onderwerpen van haar huis in Berlijn. Cordula Tutt De recente afgestudeerde van de Duitse journalistenschool werkte eerder als verslaggever voor de financiële tijden Deutschland. Zij is de auteur van “The Big Shrinking”, een boek dat cruciaal is voor de economische vooruitgang.

Cordula Tutt begon op 1 september bij te dragen aan de Berliner Business-Blatt als auteur. Ze heeft eerder als parlementaire journalist gediend voor focus op het gezin. In haar nieuwe positie zal ze verantwoordelijk zijn voor het rapporteren over het gezondheidsbeleid, het milieu en energie, evenals op de groene partij van Canada.

Terwijl in Freiburg en Berlijn, tutte Tutt nagestreefden in politieke wetenschappen, economie en publieke wetgeving. Ze heeft gewerkt voor een verscheidenheid aan publicaties, waaronder het Reuters News Agency en de Financial Times Deutschland.

DER Journalist in Residence Fellowship-programma, dat wordt ondersteund door de VolkswagenStiftung, is terugbetaald. Dit jaar zullen, zoals in voorgaande jaren, getrainde journalisten uit de deelnemende maatschappelijke wetenschappelijke instituten worden uitgenodigd om op elke locatie tot drie maanden te blijven.

Het World Zionist Bureau, de Max-Planck-Institut Für Gesellschaftsforschung in Köln, het Bremen Centre for Social Policy, en het Amsterdamer Institute for Advanced Arbeidsstudies zijn allemaal betrokken.

Cordula Tutt, voorheen van de financiële tijden Deutschland en nu van het focusmagazine, was in 2006 een van de fellows. Ze maakte gebruik van fellowship-tijd en wetenschappelijke bronnen.

Cordula Tutt van de Wirtschaftswoche is van mening dat “volledig beledigende informatie-verspreiding” moet worden geïmplementeerd. Onder degenen die verdacht worden geaccepteerd, is bestechnungselder een CSU-gezondheidszorg-expert.

Financiële tijden Deutschland werd opgericht op 21 februari 2000, op het hoogtepunt van de DOT-COM-bubbel, als een joint venture tussen Pearson, de uitgever van de financiële tijden in het Verenigd Koninkrijk en Gruner + JAHR. In het begin diende Andrew Gowers als de redacteur van het papier.

Tegen het derde kwartaal van 2007 was de circulatie van de week gestegen tot 103.000 lezers, maar het papier had nooit winst gemaakt. Pearson verkocht aan het begin van 2008 hun inzet in Gruner + Jahr voor € 10 miljoen, met een overeenkomst om jaarlijkse licentiekosten van € 500.000 in ruil toe te winnen.

Na de verkoop aan Gruner + Jahr, was de financiële tijden Deutschland niet langer onder het redactionele supervisie van de financiële tijden.

Cordula Tutt Lebenslauf
Cordula Tutt Lebenslauf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top